Kamina per shtepi

      Comments Off on Kamina per shtepi

Ndërrimi i stinëve padyshim do t’ju bëjë të mendoni për të ngrohtin që ju duhet juve dhe shtëpisë tuaj. Nëse ende nuk keni gjetur zgjedhjen e . Do te gjeni shum modele te kaminave me nxemje qendrore , pa nxemje qendrore gjithashtu dhe kamina te .

Tek ne mund te gjeni : Kamina, Kamina Montues, Kamina Elektrik, Kamina te. Per me shume modele dhe punet qe ne i kemi bere mund te informoheni ne kete . P Doniki – Ferizaj, ju ofron Kamina, Kamina me Nxemje Qendrore, Shporeta me Nxemje Qendrore. Ne gjendemi në rrugën Epopeja e Jezercit në Ferizaj.

Aty ku kualiteti, modernja dhe e bukura ka vetëm një emër. Shpallja kamina per ngrohje komplet me monti Shitet, Shtime, SHTËPI DHE FAMILJE, Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake, Ngrohës . Shpallja Shitet kamina per ngrohje qendrore Shitet, Ferizaj, SHTËPI DHE FAMILJE, Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake, Servis për. Shpallja kamina per ngrohje Shitet, Dardanë, VENDBANIME, Shtëpi, kamina per ngrohje, 40263Numri i dhomave: Adresa: . Ka filluar zbritja prej e KAMINAV e KALDAJAV me pelet prej kw deri kw me ajer (ventillator) si dhe per Nxemje Qendrore nga kw deri kw po .

loading...